Els premis Gaudí 2017

Els Premis Gaudí d’aquest any 2017 han estat diferents per a mi. I és que aquest any, a proposta de la productora de la Gala presentada per Bruno Oro i amb la direcció de Lluís Danés, he pogut aparèixer a un dels gags empreats entremig de la gala emesa per TV3. Concretament al primer, en el moment en què Bruno Oro feia l’entrada a l’Auditori Fòrum-CCIB.

Després de la gravació vaig tenir el privilegi de veure l’assaig i poder fotografiar el gran escenari que Danés va preparar per a la Gala d’aquest any. Us deixo alguna imatge de l’assaig.

Els Premis Gaudí

Els Premis Gaudí són una iniciativa del Col·legi de Directors de Cinema de Catalunya i provenen dels Premis Barcelona, que van néixer l’any 2002. L’Acadèmia del Cinema Català organitza i atorga els guardons anuals que reconeixen les millors produccions cinematogràfiques catalanes de l’any.

—————————————————————————————————————

Los premios Gaudí 2017

Los Premios Gaudí de este año 2017 han sido diferentes para mí. Y es que este año, a propuesta de la productora de la Gala presentada por Bruno Oro y bajo la dirección de Lluís Danés, he podido aparecer en uno de los gags que usados en medio de la gala emitida por TV3. Concretamente en el primero, en el momento en que Bruno Oro hacía la entrada en el Auditorio Fórum-CCIB.

Tras la grabación tuve el privilegio de ver el ensayo y poder fotografiar el gran escenario que Danés preparó para la Gala. Os dejo alguna imagen del ensayo.

Los Premios Gaudí

Los Premios Gaudí son una iniciativa del Colegio de Directores de Cine de Cataluña y provienen de los Premios Barcelona, que nacieron en 2002. La Academia del Cine Catalán organiza y otorga los galardones anuales que reconocen las mejores producciones cinematográficas catalanas del año.