Un any després, tornem a gaudir de la Badalona Shopping Night

Ara fa un any, la nit del dissabte 4 de maig, els comerços del Centre van obrir les portes a la Badalona Shopping Night, amb música, degustacions, sortejos i moltes altres activitats que es van preparar per aquella nit tan especial.

Va ser la primera vegada que els carrers comercials del Centre de Badalona realitzaven una nit de botigues i la participació va superar totes les expectatives. La resposta dels badalonins i dels visitants de fora de la ciutat no va poder ser millor, i la nit es va transformar en un espai obert de comerç, oci i gastronomia on milers de persones van passejar i gaudir de la primer Shopping Night, van poder ballar amb la Flashmob que es va organitzar a la Plaça de la Vila i veure les tendes engalanades per a l’ocasió.

I si anem a les xifres que van reflectir la nit, segons un qüestionari de satisfacció que va es va fer arribar des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Badalona als comerços participants, un 94% dels establiments participants en la primera Badalona Shopping Night van valorar la iniciativa com a bona o molt bona. En el mateix qüestionari podem observar que més d’un 77% dels 120 establiments que van participar l’any passat valoren com a bo o molt bo l’afluència de visitants al seu propi establiment i més del 60% de les botigues també van valorar molt positivament el balanç de vendes de la nit.

I si tot això és va aconseguir l’any passat tot i que la nit va començar amb pluja, per aquesta segona edició del pròxim 3 de maig que ens espera? Més de 180 botigues obren les seves portes per oferir-nos la màgia d’una gran nit de compres, festa, oci, entreteniment i glamur. Jo no m’ho perdré, i a les 20.30h seré a la Plaça de la Vila per gaudir de la 2a. Badalona Shopping Night, perquè Badalona és viva!