La fira Trapezi, un imperdible al calendari

118 artistes, 70 espectacles, 28 companyies i 14 espais diferents converteixen la capital del Baix Camp en la carpa circense més important de l’any. Reus ens ha ofert des del passat dijous 12 i fins al dia 15 de maig la Fira del Circ de Catalunya, el Trapezi, un marc de referència per a tots els amants del circ, professionals, programadors i públic.
La fira Trapezi, que aquest any està d’aniversari arribant a la seva 20a edició, atreu a la ciutat prop de 90.000 espectadors que han gaudit dels malabaristes, pallassos, contorsionistes, i equilibristes, que omplien places i carrers de la ciutat amb espectacles gratuïts per a tots els públics.
Trapezi continua com cada any apostant per la seva difusió a través de les xarxes. Per aquest motiu, uns quants instagramers vam ser convidats per gaudir i mostrar a través dels nostres perfils la nostra visió dels espectacles que omplien de vida els carrers de la capital del circ. I de debò que ha estat tot un privilegi poder fotografiar aquests artistes que amb la seva màgia et fan veure les seves representacions amb ulls de nen.
Si no heu anat mai, la Fira del Circ de Catalunya s’hauria de convertir en una cita imperdible al vostre calendari familiar. A més el pròxim any la Trapezi coincidirà amb Reus com a Capital de la Cultura Catalana 2017, pel que els seus organitzadors de ben segur ens tindran reservades unes quantes sorpreses.

—————————————————————————————————————

La feria Trapezi, un imperdible en el calendario

118 artistas, 70 espectáculos, 28 compañías y 14 espacios diferentes convierten la capital del Baix Camp en la carpa circense más importante del año. Reus nos ha ofrecido desde el pasado jueves 12 y hasta el día 15 de mayo la Feria del Circo de Cataluña, la Trapezi, un marco de referencia para todos los amantes del circo, profesionales, programadores y público.
La feria Trapezi, que este año está de aniversario llegando a su 20ª edición, atrae en la ciudad cerca de 90.000 espectadores que han disfrutado de los malabaristas, payasos, contorsionistas, y equilibristas, que llenaban plazas y calles de la ciudad con espectáculos gratuitos para todos los públicos.
Trapezi continúa como cada año apostando por su difusión a través de las redes. Por este motivo, unos cuántos instagramers fuimos invitados para disfrutar y mostrar a través de nuestros perfiles nuestra visión de los espectáculos que llenaban de vida las calles de la capital del circo. Y de verdad que ha sido todo un privilegio poder fotografiar estos artistas que con su magia te hacen ver sus representaciones con ojos de niño.
Si no habéis ido nunca, la Feria del Circo de Cataluña se tendría que convertir en una cita imperdible en vuestro calendario familiar. Además el próximo año la Trapezi coincidirá con Reus como Capital de la Cultura Catalana 2017, por el que sus organizadores a buen seguro nos tendrán reservadas unas cuántas sorpresas.