La nit mágica de CanetRock 2017

Com cada any, des del 2014, he tornat a tenir la sort de poder viure la màgia de Canet Rock. Aquest any ha comptat amb un gran cartell. I com d’altres edicions un gran ambient, diversió i fotos, moltes fotos.

En la seva cuarta edició el festival va reunir el bo i millor de l’escena actual. El grup Raska, guanyadors del concurs #actuaCANETROCK, van estar els encarregats d’obrir el festival. Després, Hora del Joglar i La Iaia i, mentre el sol anava amagant-se, el recinte es va omplir de gent. Gossos i Josep Maria Mainat van animar al públic tot just abans del concert de Jarabe de Palo.
Seguia a Jarabe de Palo, Els Amics de les Arts i els grans hits de Sopa de Cabra. Ja passada la mitjanit van arribar els Zoo des del País Valencià, que també van fer saltar i ballar als assistents. La traca jove va continuar amb Itaca Band, Buhos i Doctor Prats. Amanitzant les estones entre concerts, no va faltar Miquel del Roig i DJ Codina.
De la nit de Canet Rock, només en puc treure una conclusió… si torna l’any que ve, jo hi torno, i tu?

Nascut en els anys 70 a la població del Maresme, va viure la seva última edició el 1978. En aquella època, el festival es va convertir en un símbol de llibertat i en parada obligatòria per als artistes i grups catalans més destacats.