Recorregut amb Segway per Arenys de Munt

El proper divendres dia 15 de novembre aficionats a l’aplicació de fotografia Instagram gaudiran d’una visita amb segway per descobrir Arenys de Munt convidats per l’empresa Comarca Aventura i el perfil d’Instagram @descobreixcatalunya.

El perfil d’Instagram @descobreixcatalunya conjuntament amb Comarca Aventura han volgut convidar a una selecció de reconeguts instagramers a descobrir els paratges més espectaculars del Maresme a través d’una experiència amb segway i potenciar el turisme actiu de la comarca a través de les xarxes socials.
L’empresa Comarca Aventura neix amb l’esperit de gaudir de l’entorn a  través d’activitats de lleure, pensades per divertir-se i entrar en contacte amb la natura d’una manera ben diferent, com és a través de les rutes en segway, un mitjà de transport, fàcil, divertit i ecològic, ideal per gaudir de la nostra comarca.
Descobreix Catalunya (@descobreixcatalunya) com a perfil de la xarxa  Instagram, va néixer amb la voluntat de donar a conèixer indrets, festes,  tradicions i tota l’activitat cultural del nostre país. En aquest moment és el més actiu de la seva categoria i compta amb més de 10.000 seguidors a la xarxa.