60 instagramers descobreixen la Badalona més romana

El passat dissabte 60 usuaris d’Instagram van descobrir la Badalona més romana, convidats per l’associació cultural @descobreixcatalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, el Museu de Badalona i la Diputació de Barcelona.

El Festival Romà Magna Celebratio que se celebra anualment el darrer cap de setmana d’abril i durant tres dies, ha arribat a la seva 10à edició, essent ja un referent dels festivals romans de tot l’estat. Per commemorar els deu anys de vida del festival, la Magna va presentar com a novetat d’aquest any, diversos actes, entre els que es troba la visita realitzada pels usuaris d’Instagram.

La trobada que portava com a títol #DescobreixBaetulo convidava als assistents a poder visitar l’espai arqueològic de les Termes i el Decumanus, la Casa dels Dofins, el Jardí de Quint Licini i gaudir de les recreacions d’oficis i escenes portats a terme per grups de reconstrucció històrica que es van realitzar en els carrers més propers al Museu durant tot el cap de setmana.


60 instagramers descubren la Badalona más romana

El pasado sábado 60 usuarios de la aplicación Instagramdescubrieron la Badalona más romana. Los usuarios fueron invitados por la asociación cultural @descobreixcatalunya, con la colaboración del Ayuntamiento de Badalona, el Museo de Badalona y la Diputación de Barcelona.
El Festival Romano Magna Celebratio que se celebra anualmente el último fin de semana de abril y durante tres días, ha llegado a su 10a edición, siendo ya un referente de los festivales romanos de todo el estado. Para conmemorar los diez años de vida del festival, la Magna presentacomo novedad de este año, varios actos, entre los que se encuentra la visita realizada por los instragramers.
Los instagramers invitados que formaban parte del encuentro que traía como título #DescobreixBaetulo pudimos visitar el espacio arqueológico de las Termas y el Decumanus, la Casa delsDofins, el Jardín de QuintLicini y disfrutar de las recreaciones de oficios y escenas llevados a cabo por grupos de reconstrucción histórica que se realizaron en las calles más cercanas al Museo durante todo el fin de semana.