El Bosc Tancat

Tirolines, anar d’arbre en arbre sense tocar terra, ponts tibetans, lianes, troncs oscil·lants,… tot un món de diversió en circuits aeris construïts als arbres és el que defineix Natupark, el parc d’aventura més gran de tot l’Estat.

Natupark és un nou parc d’activitats lúdic-esportives, realitzades dalt dels arbres, importat de França- on hi ha uns 450 equipaments d’aquest tipus. La zona d’aventures és només una part de les més de 8 hectàrees del recinte El Bosc Tancat, un parc molt proper a Barcelona, on a part de gaudir dels circuits de dificultat variable per sobre els arbres, també trobaràs piscines – de cloració salina, que no irriten els ulls -, barbacoes, concerts, i una programació d’actes pensats per a què gaudeixi tota la família.

Personalment, el bon temps em fa venir ganes de sortir de casa, de gaudir de la natura i perquè no de viure aventures. Si teniu ganes de combinar esport i diversió amb natura i medi ambient us recomano que visiteu el Bosc Tancat, l’aventura està assegurada!

Un grup de bloggers i usuaris d’instagram vam tenir la sort de ser convidats a provar el circuit Natupark. Tres hores de diversió per sobre els arbres entre tirolines i ponts de fusta, més un merescut descans a la terrassa per comentar aquesta gran experiència. La conclusió va ser unànime, si vols gaudir d’una divertida i original forma de visitar un entorn natural, el Bosc Tancat és l’experiència més recomanable!

Bosc Tancat: bosctancat.net
Natupark: natupark.com
A les xarxes: @bosctancat #natupark #bosctancat


El “Bosc Tancat”

Tirolinas, ir de árbol en árbol sin tocar tierra, puentes tibetanos, lianas, troncos oscilantes,… todo un mundo de diversión en circuitos aéreos construidos a los árboles es el que define Natupark, el parque de aventura más grande de todo el Estado.

Natupark es un nuevo parque de actividades lúdico-deportivas, realizadas en las copas de los árboles, importado de Francia- donde hay unos 450 equipamientos de este tipo. La zona de aventuras es sólo una parte de las más de 8 hectáreas del recinto El “Bosc Tancat”, un parque muy cercano de Barcelona, donde aparte de disfrutar de los circuitos de dificultad variable por los árboles, también encontrarás piscinas – de cloración salina, que no irritan los ojos -, barbacoas, conciertos, y una programación de actividades pensadas para que disfrute toda la familia.

Personalmente, el buen tiempo me da ganas de salir de casa, de disfrutar de la naturaleza y porque no de vivir aventuras. Si tenéis ganas de combinar deporte y diversión con naturaleza y medio ambiente os recomiendo que visitéis el “Bosc Tancat” ¡La aventura está asegurada!

Un grupo de bloggers y usuarios de instagram tuvimos la suerte de ser invitados a probar el circuito Natupark. Tres horas de diversión por sobre los árboles entre tirolinas y puentes de madera, más un merecido descanso a la terraza para comentar esta gran experiencia. La conclusión fue unánime, si quieres disfrutar de una divertida y original forma de visitar un entorno natural, el “Bosc Tancat” es la experiencia más recomendable!