Badalona atrau milers d’amants de les fotografies a través de les xarxes socials

El Pont del Petroli, la façana litoral, el Mono de l’Anís del Mono, Dalt la Vila o el Pavelló Olímpic de Badalona són alguns dels punts més fotografiats i penjants a les xarxes socials, segons el web Shightsmap. L’eina de Google és una plataforma que genera un mapa de calor a partir de les imatges geoetiquetades a través de l’eina Panoramio, creada el 2005 per dos joves espanyols i adquirida 2 anys més tard per Google.

Encara que no tothom puja les seves fotos a la xarxa, Shightsmap està vinculat a múltiples xarxes o serveis web com Wikipedia, Foursquare, Tripadvisor, StreetView o d’altres, que amplien la informació de cada lloc, aconseguint que les dades que ofereix siguin molt similars a la realitat turística de les ciutats.

Barcelona es consolida com a important destinació turística en ser la tercera ciutat on més instantànies s’han pres, després de Nova York i Roma. Per darrere se situen les ciutats de París, Istanbul, Venècia, Montecarlo, Florència, Buenos Aires i Budapest.

—————————————————————————————————————

Badalona atrae miles de amantes de las fotografías a través de las redes sociales

El “Pont del Petroli”, la fachada litoral, el mono del “Anís del Mono”, el barrio de “Dalt la Vila” o el Pabellón Olímpico de Badalona son algunos de los puntos más fotografiados y subidos a las redes sociales, según Shightsmap. La herramienta de Google es una plataforma que genera un mapa de calor a partir de las imágenes geoetiquetadas a través de la herramienta Panoramio, creada el 2005 por dos jóvenes españoles y adquirida 2 años más tarde por Google.

Aunque no todo el mundo sube sus fotos a la red, Shightsmap está vinculado a múltiples redes o servicios web como Wikipedia, Foursquare, Tripadvisor, StreetView entre otros, que amplían la información de cada lugar, consiguiendo que los datos que ofrece sean muy similares a la realidad turística de las ciudades.

Barcelona se consolida como importante destino turístico al ser la tercera ciudad donde más instantáneas se han tomado, después de Nueva York y Roma. Por detrás se sitúan las ciudades de París, Estambul, Venecia, Montecarlo, Florencia, Buenos Aires y Budapest.