Genial esquiada a La Molina dins la trobada #DescobreixLaMolina

Anar a esquiar a una estació com La Molina sempre és un plaer. Anar-hi amb la neu que ha caigut aquest any ja és genial, i si a més hi sumem que esquies amb amics i coneguts dins de la trobada d’instagrammers #descobreixlamolina organitzada per la mateixa estació al costat de l’Associació Cultural @DescobreixCatalunya ja posem la cirereta al pastís.

Pels pocs que no coneguin un dels referents populars de l’esquí, us escric quatre dades sobre l’estació. Situada al poble de la Molina, dins el municipi d’Alp, a la comarca de Cerdanya, La Molina és l’estació més antiga de Catalunya i és on es va construir el primer telecadira de l’estat. Per sobre els 1.700 metres i fins als 2.445 metres, consta de 68 km esquiables repartits en 63 pistes per a tots els nivells, un snowpark de grans dimensions i el super pipe més gran dels Pirineus.

Un cop vistes les dades, només puc dir que hi tornaria ara mateix i cada cap de setmana, així que només us diré que si podeu aquesta temporada o les següents no us quedeu sense provar aquesta magnífica estació o aprofiteu per venir dins la trobada #DescobreixLaMolina, on podreu esquiar a uns preus increïbles i amb molts aficionats a la fotografia i a les xarxes socials!

—————————————————————————————————————

Esquiar en La Molina dentro del encuentro #DescobreixLaMolina
Ir a esquiar a una estación como La Molina siempre es un placer. Ir con la nieve que ha caído este año ya es genial, y si además sumamos que esquías con amigos y conocidos dentro del encuentro de instagrammers #descobreixlamolina organizada por la misma estación junto a la Asociación Cultural @DescobreixCatalunya ya ponemos la guinda al pastel.
Para los pocos que no conozcan uno de los referentes populares del esquí, os escribo cuatro datos sobre la estación. Situada en el pueblo de la Molina, dentro del municipio de Alp, en la comarca de la Cerdaña, La Molina es la estación más antigua de Cataluña y dónde se construyó el primer telesilla del estado. Por sobre los 1.700 metros y hasta los 2.445 metros, consta de 68 km esquiables repartidos en 63 pistas para todos los niveles, un snowpark de grandes dimensiones y el super pipe más grande de los Pirineos.
Vistos los datos, sólo puedo decir que volvería ahora mismo y cada fin de semana, así que sólo os diré que si podéis esta temporada o las siguientes no os quedéis sin probar esta magnífica estación o aprovecháis para venir dentro del encuentro #DescobreixLaMolina, donde podréis esquiar a unos precios increíbles y con muchos forofos a la fotografía y a las redes sociales.